Beoordelingen van Douwe Egberts Café Leeuwarden

Recente recensies

5.0
Judith schonenberg
10 juli 2024

We werden netjes gebeld dat de bezorging en beetje later werd dan de bedoeling zou zijn. Daar hebben we wat extra's voor gekregen🧡 En omdat we zaten te vissen zat er een mooie tekening bij van een vis🤣🐟🤩 heerlijk

Mevrouw
4 juli 2024

De bestelling kwam 30 min later dan aangegeven. Ik werd netjes gebeld door een hele vriendelijke medewerker of ik nog wat extra’s wilde. Was niet nodig en kreeg uiteindelijk toch een muffin en een volle spaarkaart met nogmaals excuses. Enorm gastvrij!

Marijke
27 juni 2024

We hadden de iced coffee met smaken siroop gekozen ( hazelnoot en caramel) maar van deze smaken was vrijwel niets te proeven.

Van der Vlis
27 juni 2024

Keurig op tijd, vrolijke leuke bezorgservice!

Hoekstra
9 juni 2024

Helaas waren de omeletten al koud bij aankomst en de thee was al lauw. Ook hadden we op onze broodjes kaas en ham besteld en kregen alleen ham. Kreeg een mail dat bestelling er aankwam en duurde alsnog drie kwartier, Bezorgster gaf aan nog 3 bestellingen gedaan te hebben en de hele stad door moest. Misschien beter plannen met bezorgen? Zodat alles nog een beetje warm is. Ook miste er bij beide ijskoffies de slagroom..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christine
8 juni 2024

Kwartier te vroeg: niet de afspraak

WRO
20 mei 2024

De bestelling was top !! Echter, geen bestelde slagroom meegeleverd. Hiervoor de bezorger niet nogmaals laten rijden. Komt t.z.t. wel bij een bestelling in de winkel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Denise Bijl-Klompenmaker
22 maart 2024

Complimenten voor de bestelling! Heerlijk gegeten en gedronken. Mevrouw die het bezorgde was ook heel erg vriendelijk. Ook super leuk, de persoonlijke boodschap op de tas!!

Joris
14 februari 2024

Koffie top, pancakes top. Chai latte had te veel vanille waardoor het te zoet was. Bestelling zou 16:25 aankomen. Was uiteindelijk 17:00... geen belletje, geen sorry voor het lange wachten. Erg slechte bezorging/service. Had na 20min gebeld echter voelde ik mij niet helemaal gehoord.

Swart
11 februari 2024

Eens in de zoveel tijd bestel ik iets bij DE. Andere keren was het altijd prima (hoewel ik de inhoud/kwaliteit middelmatig vindt voor het bedrag dat je ervoor betaalt), nu helaas niet. Dekseltjes zaten niet goed op de koffie waardoor alles eronder zat. Koffie was ook koud doordat de bezorging te lang duurde (teveel tijd tussen melding dat het onderweg was en daadwerkelijke bezorging). Bezorgauto stond ook al een tijdje in de straat. Weet niet wat de bezorgster zo lang gedaan heeft, maar ze wenste me ook geen fijne dag nadat ik dat bij haar wel had gedaan. Zware nacht gehad misschien?!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marja Meindertsma
3 februari 2024

Altijd weer een super ontbijt! Dankjulliewel 🤩

Ellen
30 januari 2024

Een super Douwe Egberts Cafe. Zeer vriendelijk personeel. Zondag ontbijt besteld. Keurig bezorgtijd doorgekregen. Helaas personeel ziek. Maar ontzettend lief en zeer deskundig opgelost. Een hele dikke pluim voor het DE Team. Een aanrader voor iedereen. Een heerlijk en supergoed ontbijt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patty
30 januari 2024
Twan
29 januari 2024

Een hele super lieve en behulpzame bezorgster!

Annabel
28 januari 2024

Besteling was veel tr laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melle van Wieren
20 januari 2024

Super snel bezorgd, binnen een half uur ontbijt binnen en alles nog super warm! Top geregeld!

LR
14 januari 2024
Rob
8 januari 2024

Slagroom besteld en niet gekregen wel betaald, weg geld. Plastictoeslag betaald maar er zit helemaal geen plastic bij!? En tenslotte: appeltaart van zeer slechte kwaliteit. Jammer we hadden een hele andere ervaring.

Schmitz
28 december 2023

Ondanks dat de kwaliteit van de producten meer dan goed zijn, schiet de bezorging er wederom zwaar bij in. Ook deze keer één(!) uur later dan gevraagd. Geen belletje o.i.d. dat het het later is of welke vorm van communicatie dan ook. Spijtig. Nogmaals; lekkere producten maar door weer tekort schieten in de bezorging zorgt er voor dat wij voorlopig bij DE Leeuwarden niet weer bestellen.

Marcel Rijpstra
19 november 2023

Weer heerlijk genoten van de koffie en ge cappuccino muffin en cheesecake.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G.
18 november 2023

De bezorgster deed raar over de bestelling. Kinderen verheugden zich op iets wat ik had gevraagd maar het zat er niet bij. Kwaliteit producten verder prima. Service dit keer heel erg slecht.

Jeroen Slaets
3 november 2023

De koffie was helaas niet wat we gewend zijn. Hij was namelijk behoorlijk lauw, bijna koud. Ik begrijp dat het vervoerd wordt maar dit waren we zo niet gewend. De sandwiches idem. En daarnaast zat er mbt de verhouding koffie/slagroom vrij weinig koffie in. Pas halverwege de beker, onder de slagroom, was het niveau van de koffie. De muffin/red velvet cake waren daarentegen heerlijk😉

Debbie
29 oktober 2023

Veel later bezorgd dan afgesproken. Voortaan bij drukte tijd ruim inschatten en het liefst op de site al aangeven dat het 1 uur of langer zal duren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janna
18 oktober 2023

Verzending duurde langer maar werd keurig gebeld en is netjes afgehandeld. Wel jammer dat het minimale bedrag zo hoog ligt en je niet gebruik kan maken van de huiskamer kaart.

AJ
8 oktober 2023

De grote chai waren maar half vol, zat even veel in als de kleine :( verder altijd lekker :)

van Wijk
7 oktober 2023

De iced bubble caramel latte en de iced machiato waren erg waterig qua smaak. Zonde.... Had hier veel meer van verwacht.

.
12 september 2023

Gister een bestelling laten bezorgen en de ijskoffie en brownie waren voor mij. Ijskoffie was top maar nadat ik een paar uur later de brownie at voelde ik me verschrikkelijk. Enorme buikpijn en opgezette buik waardoor ik me behoorlijk slecht voelde. Geen idee of de brownie gewoon niet goed was of dat het toch niet helemaal vegan is. Als het sporen bevat is het wel fijn om dit erbij te vermelden.

Van der Zee
8 september 2023

Er ging wat mis met het online bestellen. Contact opgenomen en de medewerker heeft het gelijk opgelost. Top!

Hans
6 september 2023

Lekker hoor !

Claudia
26 augustus 2023

Ik bestelde deze traktatie voor de viering van de verjaardag van de salon, dus de feeststemming zat er sowieso in. De drankjes waren niet erg warm meer doordat de warmtebox het niet goed deed liet de jongedame weten, maar dat was voor ons geen probleem. Sterker nog, wij drinken beide onze drankjes sowieso al niet gloeiend heet haha! Puntje van feedback is wel dat de bestelling er zo'n 20 minuten later was dan oorspronkelijk gecommuniceerd. Vonden we geen ramp, maar voor jullie wel nuttige informatie denk ik, vandaar dat ik het toch benoem. Conclusie: wij hebben genoten hoor, dankjewel!

Mauk
21 augustus 2023
G
17 augustus 2023
E. Siderius
2 augustus 2023

De kaart die ik erbij had besteld was blijkbaar niet voorradig. De oorspronkelijke tekst was op de achterkant van een kaart met een andere tekst geschreven. Beter was geweest géén kaart en 2,95 terug....

M vd Bij
2 augustus 2023

Altijd fan van DE, maar de bestelling kwam echt veel te laat. We moesten al vrij lang wachten na de bestelling maar daar kwam nog 50 min bij op

Fam Verlaan
16 juli 2023

De koffie en de pancakes waren heerlijk maar de broodjes brie (9 euro per stuk) waren keihard en aangebrand. Misschien wel erg lekker als je ter plaatse eet en het net is klaargemaakt maar niet voor thuisbezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arno
4 juli 2023

Bestelling was niet compleet maar was wel heel lekker.

Cynthia
28 juni 2023

Altijd fijne mensen! En een leuk berichtje op mijn bezorg tasje😀

Sewa
20 juni 2023

De bezorging duurde 2 uur in een doordeweekse middag. Bij de bezorging geen enkele excuses. Broodje was koud en verse jus was lauw. Kortom: niet best.

Sanne
6 juni 2023

Er zat geen geschikt rietje bij de bubble coffee. De balletjes gaan niet door een normaal rietje heen. Dit gelieve aan te passen voor de toekomst.

Debbie Broersma
2 juni 2023

Vriendelijke dame die kwam bezorgen, lief briefje erbij koffie en broodje lekker warm en dat op mijn verjaardag 🤗 top!

Sarah
30 mei 2023

Half 1 besteld Half 2 bezorgd Dat vind ik best laat voor koffie…

Thom
21 mei 2023

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert-Jan
20 mei 2023

Bezorging duurde erg lang waardoor de ijskoffie gesmolten was. Had ook een grote ijskoffie besteld en een medium gekregen. Smaakte verder goed.

Rick
14 mei 2023

Zoals altijd, heerlijk gegeten en gedronken. Wel missen er steeds vaker toppingen, dan betaal je voor extra's maar de basic toppingen zitten er niet bij. De vorige keer was het ook met het sausje bij het broodje. Jammer want daar is het echt te duur voor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remco
14 mei 2023
...
12 mei 2023
SS
8 mei 2023

Het eten was heerlijk, alleen anderhalf uur wachten voor het eten was wel erg lang!

Geertje Nakken
6 mei 2023

Koekje bleek raspberry bij bezorging i.p.v. de bestelde chocolate en ben allergisch dus dat was spijtig. Delivery was >1 uur maar m’n adres is in een nieuwbouwwijk en nog niet op Google maps dus alle begrip voor.

Jordy
5 mei 2023

Koffie kwam lauw binnen, alle 3 de koffie waren niet lekker. Ook duurde de bezorging erg lang. Helaas waren jullie gesloten dus kon ik niet meer bellen.

Hans de Jong
30 april 2023

Snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willy Rozendaal
26 april 2023

Snel en goed afgeleverd

Lau
16 april 2023

Was heerlie!

Sonja
14 april 2023

Lekker warm eten en optijd geleverd:))

J
7 april 2023

Ik bestel al een poosje met enige regelmaat de baguette warme beenham, welke ik heerlijk vind. Vandaag weer besteld, door een verandering van het menu zit er nu ook brie op, nou heb ik daar nieteens zo veel moeite mee. Ik vind het alleen mega jammer dat het nu op een heel simpele witte baguette, het groenvoer is ook grotendeels verdwenen, enkel wat verdwaalde blaadjes rucola. Baal er enorm van dat het heerlijke broodje wat op het menu stond zo’n enorme downgrade heeft ondergaan. Ook werd ik gebeld dat het wat later bezorgt werd, wat ik geen enkel probleem vind, maar er werd aan de telefoon verteld dat er wat extra’s bij werd gedaan voor het lange wachten, er zat alleen niks extra’s bij toen het geleverd werd. Ik verwacht ook niks extra’s maar als ik opgebeld word en word gezegd dat er wat extra bij zit voor het lange wachten en er zit niks extra’s bij vind ik dat wel bijzonder. Altijd met veel plezier bij jullie het broodje besteld maar dat gaan we dus niet meer doen, heel jammer! Ik g

Liesbeth
29 maart 2023

Perfecte communicatie en iets extra’s gekregen. Top!

Marisse
28 maart 2023
C
22 maart 2023

De bezorger was aan de late kant en de koffie was al zo goed als koud toen het bezorgd werd

Sofia
17 maart 2023

Altijd super lekker eten en vriendelijke bezorgers♡

Sas
9 maart 2023

Er zat geen lepel bij de koffie beker groot, ondanks de slagroom. Slagroom was niet heel stevig, beetje slap. Geen servetjes en geen bestek bij de tosti.

M Tjoelker
4 maart 2023
Astrid
2 maart 2023
G.
20 februari 2023

Koffie en pancakes waren koud. Jammer, het smaakte daardoor niet zo lekker.

Iris
16 februari 2023
Oscar Cannas
12 februari 2023

Molti buoni i croissant 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melissa
11 februari 2023

De Kids vonden de chocolademelk met slagroom + vanille muffins super lekker. Moeders werd verwend met een overheerlijke Speculoos cappuccino + cheesecake. Ps. Echt een aanrader!!! We zijn tevreden over de bezorging aan huis. We gaan dit zeker vaker bestellen.

Marijke
31 januari 2023
Annelies Planting
27 januari 2023

Heel snel geleverd. Aardige bezorger. Heerlijk gegeten

Denise De Bruin
20 januari 2023

Koffie was niet helemaal warm meer maar wel weer super lekker ! Altijd helemaal top!

tjesje
2 januari 2023

Er was wat verwarring over de 2x losse slagroom die we hadden besteld en die hebben we uiteindelijk toch niet gekregen (wel iets anders, crème anglaise geloof ik?) maar het was wel als altijd heel erg lekker en we wilden ook niet nog een keer bellen. Het regende ten slotte ook nog dus de bezorgster moest de kou trotseren en de koffie was extra welkom

Pency
1 januari 2022
Zuyd
1 januari 2022

Heerlijke koffiespecialiteiten en chocomel en de mooiste toef slagroom erop. We hebben ervan genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hetty
29 december 2022

Bezorging op afgesproken tijd, heerlijke koffie!

Yvette
28 december 2022

Lekker ontbijtje besteld en snel bezorgd.

Birgit
21 december 2022

Heerlijk gegeten!

Nikolett
15 december 2022
Esther
8 december 2022

Super bezorging door een super barista!

Gretha
8 december 2022

Wederom geweldig, DE tiramsu latte echt een aanrader

S
22 november 2022

Heerlijke pasta!

Tabitha
18 november 2022

Altijd heerlijk! Erg lekkere ontbijtplank, precies zoals beschreven op de website. Bedankt voor de leuke boodschap op de tas, erg leuk :)

Jessy
11 oktober 2022

Super service, heel erg bedankt!!

Marty
7 oktober 2022
jellie
1 oktober 2022

wederom super! lekker en op tijd bezorgd, blij mee.

Judith
22 september 2022

Perfect, precies op tijd en heerlijk eten!

Elske
17 september 2022

De appeltaart is een stuk kleiner geworden en we kregen er veel minder slagroom bij.

Inge
13 september 2022
Iris
8 september 2022

Bestelling geannuleerd vanwege dat het op was

anoniem
1 september 2022

heerlijke broodje gezond met drinken erbij!

J postma
29 augustus 2022

Echt genoten , lekkere lunch gehad. Gaan we zeker weer eens doen. Aardige bezorgster 👍

Anna
29 augustus 2022

Het was weer heerlijk!

Jan
25 augustus 2022

Kwaliteit was goed maar het appelgebak was wel heel erg gekrompen vergeleken met bestellingen uit het verleden. Jammer dat D.E. op deze manier aan het bezuinigen is. € 11.60 voor 2 ministukjes appelgebak met slagroom is schandalig duur.

Serge
16 augustus 2022

Bezorging was verlaat. Eten en koffie was koud. Was graag geïnformeerd dat het langer zou duren.

Ewout Schat
9 augustus 2022
Jan van der hoek
8 augustus 2022

Bij bezorging bleek de cappuccino niet geleverd te zijn. Moest ik maar bij een volgende bestelling weer verrekenen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emily B
3 augustus 2022
Antoinette Smid
28 juli 2022

Altijd top 👍🏼

Carolien
25 juli 2022

Koffie was aan de koude kant en jammer dat je geen stempels kunt krijgen als je iets laat thuisbezorgen!

Anoniem
22 juli 2022

Geen opmerkingen: top!

Ruben Kuit
19 juli 2022

Ijskoffie was helaas geen ijskoffie, omdat er geen ijs in zat. Slagroom ontbrak, want ik had niet aangefinkt dat de ijskoffies zonder slagroom moest zijn. Pasta was erg mager kwa hoeveelheid voor de prijs. Bezorgtijd werd via de mail doorgegeven rond 12:35 en dat werd een kwartier later. Sorry dat ik dit allemaal zeg, maar dit vonden wij erg jammer.

Verdi
19 juli 2022

Bezorging was super snel en ook de drankjes waren perfect. De cheesecake is ook echt een aanrader

Martha
17 juli 2022

Geweldige service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.